Tarieven m.i.v. 15 december 2017

 

 

Intake € 100,-
Vervolgconsult (een half uur tot een uur) €   80,-
Acuut kort consult

Kort advies via telefoon of e-mail

Versturen middel

€   40,-

€   19,-

€   29,-

Acuut telefonisch consult €   40,-
Toeslag thuisbezoek, binnen een straal van 10 km. Daarboven €0,30 per km extra. €   10, –

Desgewenst kan de intake in twee gedeeltes worden gedaan. In dit geval zijn de kosten: 2 keer € 50,-.

Opmerkingen:

  • Afspraken (ook telefonische) die niet eerder dan 2 werkdagen voor de afspraak afgezegd zijn worden volledig in rekening gebracht
  • Om de administratieve werkdruk te verminderen vraag ik u de consulten contant of via pin te betalen. Daarna kunt u de nota indienen bij de zorgverzekeraar.
  • De NVKH is aangesloten bij Incass, het incassosysteem van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders.

Vergoedingen

Het verplicht eigen risico is niet van toepassing op het aanvullend pakket. Dit betekent dus dat u voor een homeopathische behandeling niet de eerste € 385,00 zelf hoeft te betalen.

De zorgverzekeraars vergoeden de homeopathische consulten vanuit het aanvullende pakket (vergelijkbaar met de fysiotherapie). Voorwaarde daarvoor is dat de homeopaat aangesloten is bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en in het bezit zijn van MKB. Deze praktijk is aangesloten bij de NVKH en in het bezit van MKB.
U kunt in uw polis nalezen welk aanvullend pakket u heeft gekozen en de vergoedingen die daarbij horen. Elk najaar krijgt u weer de gelegenheid van uw verzekeraar om uw aanvullend pakket te wijzigen.

Hieronder ziet u het overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraars voor 2018. Aan deze publicatie kan geen rechten worden ontleend.

http://www.homeopathiemontferland.nl/wp-content/uploads/2017/12/Vergoedingen-overzicht-2018-2-2.pdf

Heeft u vragen?

Neem contact op