Opleiding

Sinds1982 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg.
Opleiding m.b.t. de praktijk: HBO verpleegkundige met specialisaties in jeugdgezondheid, reumatologie, oncologie en (project)management. Daarnaast de 5 jarige algemene opleiding tot klassiek homeopaat, cursus verloskunde en homeopathie en een 3 jarige internationale Vithoulkas opleiding binnen de homeopathie. Daarnaast zijn er een aantal opleidingen die van toepassing zijn voor mijn projectwerkzaamheden in zorg en welzijn.

Werkervaring

In 1982 ben ik begonnen als leerling verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis met stages op de kinderafdeling, kraamafdeling, cardiologie, interne geneeskunde, chirurgie, psychiatrie en gynaecologie
Na de diplomering heb ik als gediplomeerd verpleegkundige gewerkt op de afdeling urologie. Hierna ben ik de HBO opleiding voor verpleegkundige in de maatschappelijke gezondheidszorg gaan volgen in Nijmegen en heb daarna gewerkt als wijkverpleegkundige.

Als wijkverpleegkundige was ik in die tijd verantwoordelijk voor de chronische en terminale zorg en voor de jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau).

Intussen was de interesse al ontstaan voor een andere geneeswijze dan onze huidige reguliere zorg. Door goede ervaring met homeopathie bij de behandeling van onze eigen kinderen was het duidelijk dat er andere vormen van zorg konden leiden naar het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. De homeopathie sprak me aan door zijn logische filosofie en heeft al eeuwen zijn diensten bewezen.

 

 

Heeft u vragen?

Neem contact op