Tarieven m.i.v. 15 december 2017

 

 

Intake € 100,-
Vervolgconsult (45 tot 60 minuten) €   80,-
Kort consult

Kort advies via telefoon of e-mail

Versturen middel

€   40,-

€   19,-

€   29,-

Toeslag thuisbezoek, binnen een straal van 10 km. Daarboven €0,30 per km extra. €   10, –

 

Opmerkingen:

  • Afspraken (ook telefonische) die niet eerder dan 2 werkdagen voor de afspraak afgezegd zijn worden volledig in rekening gebracht
  • Om de administratieve werkdruk te verminderen vraag ik u de consulten contant of via pin te betalen. Daarna kunt u de nota indienen bij de zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Het verplicht eigen risico is niet van toepassing op het aanvullend pakket. Dit betekent dus dat u voor een homeopathische behandeling niet de eerste € 385,00 zelf hoeft te betalen.

De zorgverzekeraars vergoeden de homeopathische consulten vanuit het aanvullende pakket (vergelijkbaar met de fysiotherapie). Voorwaarde daarvoor is dat de homeopaat aangesloten is bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en bij de koepelorganisatie RBCZ. Deze praktijk is bij beide organisaties aangesloten.
U kunt in uw polis nalezen welk aanvullend pakket u heeft gekozen en de vergoedingen die daarbij horen. Elk najaar krijgt u weer de gelegenheid van uw verzekeraar om uw aanvullend pakket te wijzigen. Klik hier voor een overzicht van vergoedingen 2019 door de meest bekende zorgverzekeraars. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen?

Neem contact op